RUT-tjänster

Vår personal har en bred kompetens inom vård och omsorg samt andra praktiska tjänster. AOV erbjuder därför privat hjälp, RUT-tjänster, inom städning, IT/teknisk stöd för äldre, hjälp i trädgården samt annat som du kan komma att behöva hjälp med i ditt hem och i din vardag.

Våra RUT-tjänster

Trädgård
Vi hjälper dig rensa ogräs, klippa gräs, beskära grenar, buskar, träd, kratta löv och annat du kan behöva hjälp med i din trädgård.
Städning i hemmet
Vi hjälper dig med alla tjänster inom hemstädning, tvätta fönster, städa kök, ugnar, badrum, damma, skura, kasta sopor med mera.
IT / Teknisk stöd för äldre
Behöver du hjälp att koppla in en ny tv, dator, telefon, ipad eller annat. Funkar inte internet eller är det något du behöver teknisk hjälp med så finns vi här för dig.
Storstädning
Ibland behöver man en storstädning, inför flytt, en årlig städning av hemmet eller annan anledning. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Välj AOV

För oss är det viktigt att du har det bra

Vi värnar om den familjära känslan och arbetar hårt för att den enskilde ska få det så bra som möjligt. AOV arbetar efter individuell anpassning då varje människa är olik den andra. Vi arbetar med Hemtjänst och RUT-tjänster.
Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig

BLI KONTAKTAD
KONTAKTA OSS