Om oss

Det viktigaste är att du har det bra

OM AOV

AOV är ett entreprenörsdrivet företag med passion för det sociala och vi arbetar för att göra livet bättre för personer i behov av stöd i vardagen.

För oss är det viktigt att du får det stöd du behöver. Vi värnar om den familjära känslan och arbetar utifrån dina behov, för en meningsfull och enklare vardag för dig. 

 

Vårt stöd är svårslaget

Vår personal är välutbildad, bryr sig om och stöttar dig som valt oss i stort och smått. För oss är det viktigt att veta vilka behov du har och därefter planera vilka insatser som behövs och hur tiden på bäst sätt kan användas. När tiden inte räcker till hjälper vi dig att få mer tid.

AOV är en mångkulturell verksamhet med 17 olika nationaliteter inom personalgruppen. Vi matchar de flesta språk och erbjuder stöd och kommunikation på ditt modersmål. Vi arbetar för att motverka ensamhet och det viktigaste för oss är att du har det bra!

Vår vision

Vårt huvuduppdrag är att ge ett gott bemötande och ett kompetent genomförande av uppdraget till den enskilde.
Vi har stor respekt för den enskildes integritet och att vårt uppdrag föregår i varje uppdragsgivares privata hem.

Vi arbetar utan hänsyn tagen till etnicitet, kultur, religion, kön eller ålder. Varenda människa är för oss lika viktig och varje uppdrag lika betydelsefullt.

Värdegrund​

Varje människa är unik och varje människa har sitt eget öde. Bakom var lidande, sjukdom eller hinder, vare sig fysiskt, socialt eller psykosocialt finns en frisk kärna som vi möter med respekt. Denna friska kärna söker vi att komma till tals med medan vi utför det stöd som denna individ behöver.

Värdegrunden för AOV kan sammanfattas i följande ledord:

 

Respekt
Trygghet
Delaktighet

 

Vår värdegrund innebär att våra kunder ska känna trygghet, alltid bli respektfullt bemötta och att de ska få rätt stöd och hjälp av god kvalitet.

 

hands-2906458_1920

Jobba med oss

Att arbeta hos oss innebär att arbeta för att någon annan ska få de bästa förutsättningar de behöver för leva ett så bra liv som möjligt och uppnå sina mål och drömmar i livet. Vi gör det möjligt genom att vara lyhörda, kompetenta, ödmjuka och professionella.

Kontakta oss om du är intresserad av att arbeta hos oss. 

 

Välj AOV

För oss är det viktigt att du har det bra.

Vi värnar om den familjära känslan och arbetar för att du ska få en fin ålderdom. Vi hjälper dig med hemtjänst och vård i hemmet samt mycket mer.  Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig.